Hijskraan

 74,50

Categorie: Tag:

Beschrijving

De PlanToys houten kraan is een prachtige set om “PlanCity” mee te kunnen bouwen. De set bestaat uit de houten kraan (van maar liefst 43cm hoog), 2 poppetjes, een betonmixer, 2 afzethekken, een kruiwagen, 2 pionnen en een waarschuwingsbord.

De PlanToys Kraan kan 360 graden worden gedraaid en volgeladen met bouwmaterialen. De grijper haal je omhoog en omlaag met het touw. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en lekker spelen met deze mooie set van PlanToys.

Planwood

De producten van PlanToys worden gemaakt van Planwood. Dit houtproduct is gemaakt van zaagsel gemaakt van 100% gerecycled afvalhout dat door middel van verhitting en hoge druk en een minimale (<1%) hoeveelheid ecologische lijm in alle mogelijke vormen gegoten kan worden. Vroeger was dit alleen mogelijk met plastic en dat dit tegenwoordig mogelijk is met verantwoorde en duurzame materialen is een enorme vooruitgang. Planwood is afwasbaar en uitermate geschikt om allerlei leuk speelgoed van te produceren!

PlanToys

Het milieubewuste en duurzame merk PlanToys produceert al meer dan 30 jaar geweldig educatief baby- en kinderspeelgoed. Ze staan voor kwaliteit, educatie, milieuvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze gebruiken de meest innovatieve methoden om zoveel mogelijk materiaal te kunnen recyclen. Voor hun producten gebruiken ze alleen gerecycled hout en planwood (dat ontstaat door het versnipperen en samenpersen van restafval en takken van de rubberbomen) en alles wordt gekleurd met natuurlijke inkt. 100% veilig!

Materiaal: gerecycled hout & planwood
Verf: gekleurd met kleuren afkomstig van kruiden dus 100% natuurlijk
Afmetingen: 44x22x48,4, de kraan is 43cm hoog
Geproduceerd in: Thailand
Leeftijd: 3+