Deken Giraf Fresk

 49,50 69,50

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie├źn: , Tag:

Beschrijving

Deken

Deze prachtige deken van het merk Fresk is gemaakt van Bio Katoen. Een heerlijk zacht, gebreide deken voor in de wieg of om onder te liggen in de maxi-cosi of box. Verkrijgbaar in meerdere maten en dessins.

Fresk

Fresk ontwerpt producten om het leven vrolijk en kleurrijk te maken. Fresk wilt ook eerlijke producten maken, daarom gebruiken zij 100% organisch katoen en hanteren zij het GOTS keurmerk.
Het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk is een textielverwerkingsstandaard voor biologische vezels. Het keurmerk is wereldwijd erkend en wordt alleen toegekend na onafhankelijke certificatie voor de hele textielketen. Het geeft zekerheid over de biologische status van het product.
GOTS stelt wereldwijd eisen vast die de biologische status van textiel waarborgen. De klant weet zo zeker dat het biologische product aan die eisen voldoet. Voor textielbehandelaars en fabrikanten is het prettig dat zij hun biologische stoffen en kleding met een wereldwijd geaccepteerd keurmerk, op de markt kunnen brengen. Het GOTS keurmerk geeft de klant zekerheid maar ook alle betrokkenen bij het productieproces.

Extra informatie

maat

ledikantdeken, wiegdeken